Khamis, 28 April 2011

jejaka boys over flower

Hai , korg sekali lagi nak cakapcakap pasal jejaka korea ni..aku pun taktau asal la aku ni minat giler korean. ok macam yang korang nampak kat belog aku ade Lee Min Ho kans? aku mmg minat giler la tapi kan aku pelik pesal la ramai sangat minat kat Kim Bum and Kim Hyun Joong?haha. aku cuma pikir masingmasing punya mata menilai kan?

actually aku tak tengok pun citer boys over flower tuh. aku start kenal Lee Min Ho melalui iklan tv jek.

okay kat sini aku kenal kim bum,lee min ho and kim hyun joong. yg sorg lagi tu aku tak kenal. eh tapi cuba tengok mane yg menariks ? Lee Min Ho kan ? haha

tu diaa kim hyun joong dah keluar dengan rambut bak emas dan rebonding tu.. hihi, aku baru je nak jinak2 kenal kim hyun joong melalui lakonan dia dalam citer naughty kiss(8tv)

hak ni kim bum aku tak berapa nak kenal sangat,tapi yang aku tau org minat kat dia sebab muka dia tomei.. yeye aku akuinya .. lagi comel dari lee min ho tapi ape pun aku tetap nak jugak kat lee min ho.. haha (terukteruk)

lee min ho !! huu..aku suka tengok dia belakon dalam citer personal taste. best sangat. paling tak moleh blah ar, aku ni shoutbox pakai lee min ho,yg widget tu pun lee min ho jugak .. lagu kat blog pun lee min ho. aku minat je tapi takde la sampai kemaruk sangat,aku pom penims nak letak lagu ape sebenarnye..tu yang pakai je lagu my everything(lee min ho) okay jugak. haha

okay,cukup di sini saje , aku beno nyer manyak nak cakap, P.A (otak) lak buat hal.haa, tu tandenyer otak nak rehat . hee . oaky laa bye !
selamat pagi ! (12:57 am)

2 ulasan:

Wanaa Nana berkata...

Kim Bum laagi comel........... <3

nazirah mustafa berkata...

mmg tomei tapi lee min ho tetap pilihan ite ..hehe