Jumaat, 8 April 2011

kenali jejaka " I'M NOT SINGLE "

assalamualaikum,hello ^.^v

okay hari ini aku shonteng pasal kenali lelaki " i'm not single" . bukan sume laki yg korg minat tu single taw.
okay jum lihat hasil shontengan aku


macam mana nak kenal laki " i'm not single " ???

~ tidak merenung tajam mata si gadis saat pertama kali bertemu.
~ tidak membalas sms yg remeh-temeh.
~ hanya angkat kening saje sebagai isyarat menegur si gadis andai bertembung secara tiba-tiba.
~ tidak menoleh saat selepas bertemu dengan si gadis tu.
~ tidak mengajak si gadis menemaninya untuk bermain futsal atau apa apa je.



em,tak salah kalo kita ni minat saje .. mcm minat artis .. tapi jangan la sampai nk laki tu sbg hak persendirian ! kalo korg buat cm tu tak mustahil akn jd kat korg balik kan kan?
okay la , pesanan aku .. kalo dah tahu laki tu " i'm not single " bkn tak boleh kawan langsung tapi jagalah adab  perhubungan tu .. okay ! winks!

bubye ! salam ceria ^.^v

2 ulasan:

azxej berkata...

kalo nak tau ppuan 2 xsingle mcm mana lak???

aleyra (nazirah mustafa) berkata...

haha .. ni b'dsrkan pgalamn .. hehe

~si gadis takan lyn sebarg usha2 si jejaka :)

byk tapi tak taw cm ne nk terangkan..
eh,tapi abg azxej kan ade kak cahaya?hehe